Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уряд має невідкладно проаналізувати стан справ у всіх галузях економіки

Уряд має невідкладно проаналізувати стан справ у всіх галузях економіки

 Президент України Віктор Янукович дасть доручення Кабінету Міністрів за результатами зустрічі з представниками Українського союзу промисловців та підприємців і Федерації профспілок України. «Ці доручення зараз вже підуть Кабінету Міністрів, і я попередив Азарова, щоб завтра вже на Уряді все це було розглянуто. Завтра, негайно», - сказав Глава держави під час зустрічі з представниками Українського союзу промисловців та підприємців і Федерації профспілок України.

 «Ми проаналізуємо стан справ практично по всіх напрямках і по всіх тих галузях, в яких у нас сьогодні є найбільша проблема. Якщо подивитись на спад виробництва, він найбільше відбувся в експортоорієнтованих галузях економіки», - зауважив Президент.

Як зазначив Глава держави, проблеми в економіці викликані не лише світовою економічною кризою, а й незадовільним менеджментом керівників Міністерства економічного розвитку і торгівлі. Крім того, Віктор Янукович розкритикував діяльність Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Глава держави також висловив незадоволення роботою Міністерства промислової політики.