Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбулося відкриття виставки вишитих картин «Поглянь на традиції по-новому»

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбулося відкриття виставки вишитих картин «Поглянь на традиції по-новому»

На виставці представлено близько 100 робіт, виконаних нитками, бісером та у змішаній техніці. Поруч з реалістичними пейзажами, натюрмортами, портретами можна побачити ікони, картини з казковими та фантастичними сюжетами, жартівливими тваринами. Всі вони представляють собою творчі розробки харківської компанії «Нова Слобода», добре знаної не тільки в Україні, а й за її межами. За словами директора інформаційно-виставкового центру «Бузок» Алли Суфранової, виставка вишитих картин у галереї проводиться не вперше, проте інтерес гладячів до них завжди дуже і дуже високий.

«Вишивки завжди привертають до себе дуже велику увагу. Було багато відвідувачів навіть вчора, незважаючи на дощову погоду. Мабуть тому, що зараз дуже велика кількість людей займається вишивкою. Це модно і актуально. І звичайно, коли люди приходять і отримують справжнє задоволення від готових виробів, ми теж цьому раді», – сказала Алла Суфранова.

Виставка розпочалась 6 і триватиме до 20 листопада. За словами директора, експозиція в «Бузку» змінюється кожні 2 тижні. За 7 місяців його роботи тисячі харків'ян і гостей міста мали змогу познайомиться з творчістю наших талановитих живописців, графіків, скульпторів, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та народної творчості.