Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Медична академія післядипломної освіти надає неоціненну допомогу у підготовці сільських лікарів

Медична академія післядипломної освіти надає неоціненну допомогу у підготовці сільських лікарів

Про це повідомив заступник голови ХОДА Ігор Шурма сьогодні на урочистих заходах з нагоди 90-річчя Харківської медичної академії післядипломної освіти. Він зазначив, що для реалізації соціальних ініціатив Президента України у Харківській області проводиться ряд заходів у сфері охорони здоров’я, і це у першу чергу стосується посилення ролі районної медико-санітарної галузі. Зокрема, мова йде про переформатування роботи центральних районних лікарень, лікарських амбулаторій, перехід дільничних лікарень на новий формат праці. Це все потребує абсолютно іншого підходу, у тому числі – організаційного і суто медичного – від людей, які працюють у тих закладах.

«Без сумніву, без проходження відповідної підготовки та додаткових знань дуже складно лікарям, які живуть у сільській місцевості, їм важко йти в ногу з тими вимогами, які нам диктує сьогодення. Тому медична академія післядипломної освіти дає нам неоціненну допомогу у підготовці цих фахівців», – сказав Ігор Шурма.

Заступник голови ХОДА зазначив, що академія – це передовий вищий науковий навчальний заклад, де можна пройти курси підвищення кваліфікації тематичного удосконалення та поводити наукові дослідження.

Теги