Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська медична академія післядипломної освіти відзначила своє 90-річчя

Харківська медична академія післядипломної освіти відзначила своє 90-річчя

У Харківській медичній академії післядипломної освіти відбулися урочисті заходи з нагоди 90-річчя закладу. В них взяли участь начальник управління освіти і науки МОЗ України Олександр Волосовець, заступник голови ХОДА Ігор Шурма, заступник голови обласної ради Людмила Давидова, ректор академії Олександр Хвисюк та почесні гості. Олександр Волосовець привітав всіх присутніх зі святом та зазначив, що йому приємно брати участь у святкуванні ювілею одного з найстаріших медичних навчальних закладів. Він підкреслив, що Харківщина – регіон унікальний, це величезний студентський центр, в якому зосереджено одразу три вищих медичних навчальних заклади.

Також він передав привітання з нагоди 90-річчя Харківської медичної академії післядипломної освіти від міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової.

«Вітаємо медичний заклад з 90-річчям з дня заснування. Утворена у 1923 році як український інститут удосконалення лікарів, академія пройшла відтоді славний історичний шлях і нині відома в Україні, ближньому та далекому зарубіжжю як потужний науковий центр Східної Європи. Прекрасні традиції педагогічно-наукового колективу, який нараховує 600 докторів та кандидатів наук, є творчим поєднання викладацької, наукової та лікувальної діяльності. Бажаю подальших вагомих успіхів, творчої наснаги на благо охорони здоров’я народу України», – зачитав привітання начальник управління освіти і науки МОЗ України.

За значний внесок у розвиток медичної науки, високий професіоналізм та відданість праці, працівники академії були нагороджені почесними грамотами Міністерства охорони здоров’я.

Теги