Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині підписано Меморандум про співпрацю між ХОДА, облрадою та Державною інспекцією України з питань захисту прав споживачів

На Харківщині підписано Меморандум про співпрацю між ХОДА, облрадою та Державною інспекцією України з питань захисту прав споживачів

Сьогодні в ході круглого столу було підписано Меморандум про співпрацю між обласною державною адміністрацією, обласною радою та Державною інспекцією України з питань захисту прав споживачів. У підписанні взяли участь заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, голова Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів Сергій Орєхов. За словами Юрія Сапронова, одним з дуже важливих внутрішніх інвесторів є споживач.

«Найголовніше, всі повинні зрозуміти, що споживач, наприклад, Харківської області – це один із дуже важливих внутрішніх інвесторів. Споживча активність жителів – це важливий елемент економіки, важливий елемент роздрібної торгівлі, важливий елемент виконання бюджету», – зазначив Юрій Сапронов.

Меморандум було підписано з метою виконання Національного плану дій на 2013 рік щодо реалізації Програми економічних реформ «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава». Три сторони домовилися зосередити спільні зусилля для створення гнучкої інноваційної системи споживчої політики, надавати методичну допомогу органам місцевої влади з реалізації державної політики у сфері захисту прав споживачів, сприяти поширенню серед населення знань у сфері захисту прав споживачів.