Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звернення до представників ЗМІ

Звернення до представників ЗМІ

Вкотре звертаємо увагу журналістів «Deutsche welle» та «Української правди» на неприпустимість поширення інформації, що не відповідає дійсності. Так, сьогодні ці видання розповіли про начебто закриття на Харківщині протитуберкульозного диспансеру. Харківська обласна державна адміністрація висловлює протест таким «професійним здібностям» журналістів цих видань. Ми запрошуємо їх особисто, як і всіх зацікавлених представників ЗМІ, на власні очі переконатися в тому, що інформація, що тиражують ці мас-медіа, є перекрученою та такою, що тхне політичною заангажованістю. Дії цих ЗМІ ми вважаємо черговою невдалою спробою довести європейській спільноті неспроможність територіальної громади наводити лад у власних домівках.

Попри економічні проблеми, Харківська область і надалі буде відновлювати і ремонтувати існуючі заклади охорони здоров'я, та зводити нові, поліпшуючи умови перебування та лікування пацієнтів.

В разі відсутності журналістів цих видань у запропонованому прес-турі ми розцінимо це як небажання подавати інформацію збалансовано та крайню заангажованість у висвітленні цієї теми.

Збір представників ЗМІ для участі у прес-турі сьогодні, 7 листопада, о 14:20 на вул. Іванова біля Будинку Рад.