Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Президент проявив мужність і далекоглядність, розпочавши курс реформ. Микола Азаров

Президент проявив мужність і далекоглядність, розпочавши курс реформ. Микола Азаров

Президент України Віктор Янукович проявив мужність і далекоглядність, розпочавши курс реформ. Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров, виступаючи на регіональному засіданні Всесвітнього економічного форуму «Стратегічний діалог щодо майбутнього України». «В Україні проводяться надзвичайно серйозні фундаментальні реформи, які проголосив наш Президент. Він над ними працював довгий час, знаходячись у опозиції. Після інавгурації 2010 року він розпочав перетворення в нашій країні», - сказав Микола Азаров.

При цьому він підкреслив, що реформи розраховані як на короткострокову, так і на довгострокову перспективу. За словами Прем’єр-міністра, реформи мають на меті створення сприятливих умов для розвитку вітчизняної економіки. 

«Для того, щоб модернізувати економіку України до діючих у Європі стандартів і технічних норм, необхідні колосальні зусилля та колосальні кошти. За нашими оцінками, це приблизно 150-165 мільярдів євро. Такі величезні кошти можуть прийти в Україну тільки тоді, коли ми реально створимо сприятливий для залучення інвестицій клімат. Саме на це й націлена наша політика», – підсумував Микола Азаров.