Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Забороняється несанкціоноване використання логотипу Євробаскету-2015

Забороняється несанкціоноване використання логотипу Євробаскету-2015

22 вересня 2013 року у м. Любляна (Словенія) був представлений офіційний логотип чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу. З метою запобігання випадкам несанкціонованого використання логотипа, який є об’єктом права інтелектуальної власності ФІБА-Європа, а також можливому порушенню норм чинного законодавства України у сфері права інтелектуальної власності, Місцевий організаційний комітет «ЄвроБаскет-2015» звертає увагу на те, що згідно із Цивільним кодексом України та Законом України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» лише власник об’єкта права інтелектуальної власності має виключне право дозволяти використання зареєстрованого знака на підставі договору про передачу права власності на знак чи ліцензійного договору.

Довідка. Євробаскет-2015 проходитиме в шести містах України: Києві, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові та Львові. У цих містах створюються сучасні мультифункціональні арени, які забезпечать комфортні умови для гравців та вболівальників. Арени можуть трансформуватися для проведення змагань зі ста видів спорту, а також масштабних концертів, виставок та шоу світового рівня.

Також буде побудовано шість тренувальних баз і три комплекси, які стануть місцем для тренувань збірних команд, які приїдуть на турнір. Після чемпіонату бази будуть передані дитячо-юнацьким спортивним школам, а комплекси - національним збірним України.