Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У кінотеатрі «Боммер» відбувся допрем'єрний показ нового українського фільму «Загублене місто»

У кінотеатрі «Боммер» відбувся допрем'єрний показ нового українського фільму «Загублене місто»

Сьогодні в кінотеатрі «Боммер» в рамках реалізації іміджевого проекту «Харьковская сирень P.S.» відбулася зустріч з творчою групою і демонстрація українського фільму «Загублене місто». У зустрічі взяли участь режисер фільму Віталій Потрух, Заслужений артист України Олексій Колесник, слухачі Школи юного журналіста, харків'яни.

Це перший повнометражний фільм режисера, знімальний процес якого тривав 37 днів. Фантастична драма «Загублене місто» розповідає свою версію життя після трагедії на Чорнобильській АЕС. Наслідки аварії не вивчені, темні й загадкові. У центрі Зони, як і колись, існує місто, але зараз абсолютно безлюдне, якщо не вважати мародерів. Люди, що потрапили туди, пропадають без вісті. З Зони продовжують доноситися сигнали, що підтверджують наявність життя, але розшифрувати їх неможливо. Після перегляду фільму глядачі задавали питання про те, що було найскладнішим у реалізації задуму режисера, які складнощі були при зйомках фільму і т.д. Після чого глядачі розповіли про свої враження:

«Відмінні враження, було дуже цікаво. Я думаю, що ця тема дуже актуальна в наш час. Але, я б не хотіла дізнатися про своє майбутнє, я хочу жити кожним днем і відчувати щось нове. Я не хочу жити, знаючи про те, що буде завтра», - сказала слухачка Школи юного журналіста Карина Островерх.

«Я думаю, що це дуже хороший фільм, виконана величезна режисерська робота, добре зіграли актори. Фільм стверджує, що немає ніякої долі. Долю і своє майбутнє ти робиш сам, вона залежить від тебе, а не від кого-небудь», - сказав Андрій Черкасов.