Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Василь Хома привітав колектив КП «Держпром» з 85-річчям підприємства

Василь Хома привітав колектив КП «Держпром» з 85-річчям підприємства

Сьогодні у Малій залі Харківського національного академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка відбулися урочистості, присвячені 85-річчю обласного комунального виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром». У них взяли участь заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, заступник міського голови - директор Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради Михайло Фатєєв.

Василь Хома передав співробітникам підприємства слова привітання від голови ХОДА Михайла Добкіна. У своєму вітальному слові Василь Хома зазначив, що якщо для гостей міста будинок Державної промисловості - це символ радянської епохи і пам'ятник архітектури, то для співробітників Держпрому - це невід'ємна частина їхнього життя.

«Це візитна картка не лише Харкова, а й усієї України. Будівля Держпрому прикрашає наше місто не менше центральної площі Харкова. Для багатьох харків'ян Держпром - це просто будівля, а для мене це, в першу чергу, колектив людей, які щодня підтримують будівлю, створюють затишок для багатьох працюючих в цій прекрасній пам'ятці архітектури», - сказав Василь Хома.

Василь Хома та Олена Олешко нагородили співробітників колективу Почесними грамотами ХОДА та Харківської обласної ради, Подяками голови ХОДА та голови обласної ради.