Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма привітав соціальних працівників Харківщини з їх професійним святом

Ігор Шурма привітав соціальних працівників Харківщини з їх професійним святом

Сьогодні з нагоди Дня працівника соціальної сфери у Палаці студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відбулися урочисті заходи. У них взяли участь заступник голови ХОДА Ігор Шурма, заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова, заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан. Від імені голови ХОДА Михайла Добкіна Ігор Шурма привітав усіх присутніх з професійним святом.

«Починаючи з 2010 року Президент України Віктор Янукович ініціював низку пропозицій, які повинні сприяти поліпшенню рівня та якості життя українського суспільства. Ми чудово розуміємо, що якби не було виконавців, про кінцевий результат дуже важко було б говорити. У Харківській області люди, які працюють в соціальній сфері, дуже чуйні й милосердні. Ваша робота приносить конкретну допомогу соціально нужденним людям і тим, які потребують допомоги», - сказав Ігор Шурма.

Ігор Шурма разом з Людмилою Давидовою вручив працівникам соціальної сфери Почесні грамоти Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради.