Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін вручив нагороду «Слобожанська слава» чемпіону зі стрибків у висоту Богдану Бондаренко

Михайло Добкін вручив нагороду «Слобожанська слава» чемпіону зі стрибків у висоту Богдану Бондаренко

Сьогодні голова Харківської ОДА Михайло Добкін вручив найвищу нагороду регіону «Слобожанська слава» чемпіону світу 2013 року зі стрибків у висоту Богдану Бондаренко, а також годинник з символікою Харківської обласної державної адміністрації Заслуженому тренеру України Василю Бондаренко.

«Я хочу від імені тримільйонної громади подякувати вам за ваше досягнення. Ви дійсно сьогодні гордість не лише українського, а й слобожанського спорту. Незалежно від того, де живуть наші спортсмени, ми завжди підтримуємо їх щиро і всім серцем. Ви можете розраховувати на нашу підтримку за будь-яких питань», - сказав Михайло Добкін.

Довідка. Бондаренко Богдан Вікторович - Заслужений майстер спорту України, член збірної команди України з легкої атлетики, учасник ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні. Чемпіон світу 2013 року зі стрибків у висоту з результатом 2,41 м. (що є кращим результатом сезону 2013 року в світі). Кавалер Ордена «За заслуги» ІІІ ступеня. Визнаний найкращим легкоатлетом Європи в травні, червні, липні і вересні 2013 року. Переможець «Діамантової ліги 2013 року» серед стрибунів у висоту. На щорічній церемонії нагородження European Atletics Awards Night визнаний кращим легкоатлетом Європи в 2013 році. Також Богдан Бондаренко є номінантом на звання Кращого легкоатлета світу в 2013 році.