Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Антимонопольний комітет перевіряє соціальні ринки України

Антимонопольний комітет перевіряє соціальні ринки України

Сьогодні у Великій залі Будинку рад відбувся семінар-нарада систем органів Антимонопольного комітету України. У заході взяли участь голова Антимонопольного комітету України Василь Цушко, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник Харківського міського голови Михайло Фатєєв, заступник голови Харківської облради Людмила Давидова, голова Харківського обласного територіального відділення АМКУ Анатолій Косолапов, представники правоохоронних і силових структур. У своєму виступі Василь Цушко зазначив, що за дорученням Президента України згідно Указу про Національний план дій з реалізації реформ, Антимонопольному комітету необхідно перевірити найбільш соціально важливі ринки.  

«Найважливішими для економіки ринками, що потребують постійного нагляду антимонопольних органів, є ринки ритуальних послуг, виробництва та реалізації фармацевтичних препаратів, підключення до мереж міськгазу та обленерго, оренди земель сільськогосподарського призначення, збору, вивезення та переробки твердих побутових відходів, а також ринок надання адміністративних послуг», - повідомив Василь Цушко.

Також він зазначив, що було проведено ряд експериментів з видачі ліцензії та проведено дослідження ринку супутніх послуг.