Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2 листопада 2013 року відбудеться відкриття фотовиставки «Я не художник, я - ремісник!»

2 листопада 2013 року відбудеться відкриття фотовиставки «Я не художник, я - ремісник!»

2 листопада 2013 року о 15:00 у виставковій залі Центральної наукової бібліотеки Харківського Національного університету ім. В.Н. Каразіна (Площа Свободи, 4, ЦНБ, 8 поверх) в рамках Днів грецької культури в Харкові відбудеться відкриття фотовиставки «Я не художник, я - ремісник!». Виставка присвячена пам'яті члена Харківського міського товариства греків "Геліос", члена Національної спілки фотохудожників України, члена Творчого союзу художників Росії і Міжнародної федерації художників Сергія Григоровича Єрошенка.

В експозиції будуть представлені три серії робіт Сергія Єрошенка: тварини, оголена натура, фотороботи про поїздку по Греції. Фотографії виконані в кольоровому і чорно-білому форматі.

Довідка. Сергій Григорович Єрошенко народився 2 вересня 1947 року в м. Черняховське. Навчався в трьох харківських інститутах: Політехнічному, Радіоелектроніки, Інженерно-економічному. Працював в лабораторії квантової електроніки науково - дослідного інституту металів, далі - в Інституті радіофізики та електроніки. З 1978 р. його основною професією стала фотографія. У 1986 р. зарахований на посаду фотографа Харківського зоопарку. Сергій Григорович брав участь у Всеукраїнських, міських виставках, організовував ряд персональних виставок. З 1992 р. С. Єрошенко - член Національної спілки фотохудожників України, з 2002 р. - член Творчого союзу художників Росії і Міжнародної федерації художників. У 2013 році Сергій Григорович Єрошенко пішов з життя.