Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський обласний госпіталь для інвалідів війни повністю оновлений

Харківський обласний госпіталь для інвалідів війни повністю оновлений

Директор Департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Олександр Галацан в ефірі програми харківського обласного радіо «Ранковий ексклюзив» розповів, що обласний госпіталь для інвалідів війни під патронатом голови обласної державної адміністрації Михайла Добкіна отримав «нове обличчя». Зараз у госпіталі 250 цілодобових стаціонарних ліжка, є відповідні профілі відділень для лікування ветеранів - терапевтичне, хірургічне, ортопедо-травматологічне та інші.

«Повністю зроблена реконструкція та капітальний ремонт всіх внутрішніх приміщень. Відтворено фізіотерапевтичне відділення з унікальними технологіями, які якраз спрямовані на забезпечення допомоги ветеранам. Зроблено новий хірургічний блок, відділення анестезіології та реанімації, клінічна лабораторія», - сказав Олександр Галацан.

Директор Департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації зазначив, що усі роботи ведуться на виконання у регіоні завдань Президента України щодо поліпшення медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Також Олександр Галацан нагадав, що відповідно до чинного законодавства України право госпіталізації до КЗ охорони здоров’я «Обласний госпіталь для інвалідів війни» передбачено всім ветеранам війни, членам сімей загиблих, в’язням концентраційних таборів, ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які мають статус інвалідів війни, та іншим особам.