Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині розробляється низка проектів, спрямованих на формування образу Слобожанщини як одного з основних культурних центрів України

На Харківщині розробляється низка проектів, спрямованих на формування образу Слобожанщини як одного з основних культурних центрів України

Під час свого виступу на засіданні колегії Державного комітету телебачення і радіомовлення України директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторія Маренич зазначила, що Департамент масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації єдиний в Україні серед подібних структур має у своєму складі відділ реклами та іміджевих проектів. Це дозволяє організовувати низку проектів, спрямованих на формування образу Слобожанщини як одного з основних культурних центрів України.

Розповідаючи про іміджеві проекті Харківщини Вікторія Маренич запросила усіх присутніх до Харкова на VI Міжнародний фестиваль короткометражного кіно «Харьковская сирень».

«Щороку наш кінофорум збирає все ширше коло учасників та почесних гостей. Географія фестивалю - Європа, Азія, Австралія, Америка. В якості почесних гостей на кінофестивалі побували П’єр Рішар, Жан Поль Бельмондо, Ален Делон, Мішель Мерсьє, Мілен Демонжо, Богдан Ступка, Олексій Петренко, Борис Токарєв, Алла Сурікова і багато інших», - сказала директор Департаменту.

Вікторія Мареніч також розповіла що, завдяки діяльності Департаменту масових комунікацій у місті була організована робота інформаційно-виставкового центру «Бузок», в якому двічі на місяць відкриваються нові виставки, відбуваються концерти духовної і класичної музики, майстер-класи. Також Департамент взяв під свою опіку найстаріший кінотеатр міста «Боммер» і зараз розробляє плани щодо його реконструкції.