Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ветеранів привітали з 69-ю річницею визволення України від фашистських окупантів

Ветеранів привітали з 69-ю річницею визволення України від фашистських окупантів

Сьогодні в Будинку Офіцерів відбулися урочистості, присвячені 69-й річниці визволення України від фашистських окупантів. У урочистому заході взяли участь заступник директора Департаменту масових комунікацій ХОДА - начальник відділу реклами та іміджевих проектів Денис Дармостук, голова Харківського обласного комітету Міжнародного українського союзу учасників війни Петро Конюшенко, заступник начальника Харківського обласного військового комісаріату полковник Фаїк Ібрагімов, ветерани, представники молодіжних організацій.

Від імені голови ХОДА Денис Дармостук привітав усіх присутніх з річницею визволення України.

«Напевно, немає такої сім'ї на Слобожанщині, якої б не торкнулася ця страшна війна. Спасибі вам, дорогі ветерани, за ваш подвиг, низький вам уклін за ваш патріотизм, за те, що сьогодні завдяки вам у нас мирне небо над головою. Хочу побажати вам міцного здоров'я, терпіння і завжди гарного настрою. Зі святом!» - сказав Денис Дармостук.

Голова Харківського обласного комітету Міжнародного українського союзу учасників війни Петро Конюшенко також привітав усіх присутніх зі святом і підкреслив, що звільнення України від фашистських загарбників стало першим кроком у Перемозі 1945 року.

«Дорогі друзі, дорогі ветерани, діти війни, жителі міста Харкова. Дозвольте вас привітати з прекрасним святом, 69-ю річницею Великої перемоги, яка звільнила нашу Україну. Я не обмовився, бо саме в цей день був зроблений перший крок до Великої Перемоги 9 травня 1945 року. Хода Великої Перемоги почалася з Курської битви, з виконання Бєлгородсько-Харківської операції. Саме її успішне виконання дозволило здійснити наступальний прорив нашої Червоної армії і почати непреривне вигнання фашистів як з території України, так і з території Європи», - підкреслив Петро Конюшенко.