Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартував національний грантовий конкурс «Інтелектуальний капітал України»

Стартував національний грантовий конкурс «Інтелектуальний капітал України»

Фонд майбутнього України оголосив початок національного грантового конкурсу «Інтелектуальний капітал України». Мета проведення конкурсу – підтримка проектів, орієнтованих на підвищення і створення інтелектуального капіталу України, підключення держави до світових інтелектуальних процесів.

Основні тематичні пріоритети конкурсу в 2013 році: майбутнє України в мінливому світі; майбутнє міст, осель і систем розселення; нове мислення для нового світу; освіта майбутнього; суспільство майбутнього та його нові цінності; здоров’я і довголіття; мистецтво для майбутнього4 постіндустріальні економічні системи; інформаційні технології: майбутнє в сучасному світі; біотехнології, що змінюють світ; техніко-технологічні рішення майбутнього.

Заявки на участь у першому етапі конкурсу приймають до 3 лютого 2014 року. Пріоритет у підтримці буде надано проектам, що демонструють можливість сталого розвитку після завершення фінансування зі сторони Фонду. Учасники повинні надати анкету, резюме, заявки, графік і бюджет проекту. Найкращі проектні пропозиції можуть виграти грант на реалізацію проекту, співмірний із розміром Нобелівської премії, адже конкурсні заявки можуть містити запит на будь-який обґрунтований розмір гранту в діапазоні від 100 000 до 8 000 000 гривень.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті Конкурсу «Інтелектуальний капітал України» http:// grants.future-ukraine.org.ua, або дізнатися за телефоном (044) 207-47-68.