Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Населені пункти Харківщини - серед лідерів з благоустрою та підтримки громадського порядку

Населені пункти Харківщини - серед лідерів з благоустрою та підтримки громадського порядку

23 жовтня Кабінет міністрів України прийняв розпорядження «Про підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2012 рік». Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник. У третій категорії населених пунктів (міста від 50 до 150 тис. населення) I місце зайняли міста Іллічівськ Одеської області та Комсомольськ Полтавської області; II місце - міста Ковель Волинської області, Артемівськ Донецької області і Коломия Івано-Франківської області; III місце - міста Лозова Харківської області, Червоноград Львівської області та Первомайськ Миколаївської області.

У четвертій категорії населених пунктів (міста до 50 тис. населення) I місце - міста Радивилів Рівненської області та Славутич Київської області; II місце - міста Глухів Сумської області, Миргород Полтавської області та Димитров Донецької області; III місце - міста Снятин Івано-Франківської області, Чугуїв Харківської області та Ладижин Вінницької області.

У п'ятій категорії населених пунктів (селища) І місце - селища Квасилів Рівненської області та Козача Лопань Харківської області; II місце - селища Гребінки Київської області та Чорнобай Черкаської області; III місце - селища Костянтинівка Миколаївської області, Велика Лепетиха Херсонської області та Залісці Тернопільської області.

У шостій категорії населених пунктів (села) - I місце - села Гаврилівка Харківської області та Шотівка Херсонської області; II місце - села Лукашівка Черкаської області, Кам'янка Житомирської області та Поляна Закарпатської області; III місце - села Нижній Вербіж Івано-Франківської області, Музиківка Херсонської області та Міцівці Хмельницької області.

Переможців нагородять дипломами Кабінету Міністрів України І, ІІ та ІІІ ступенів.