Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині для придбання дорожньої техніки буде виділено близько 5 млн грн.

На Харківщині для придбання дорожньої техніки буде виділено близько 5 млн грн.

У цьому році для служби автомобільних доріг Харківської області буде придбана нова техніка на суму близько 5 млн грн. Про це на брифінгу, який відбувся після проведення  тактико-спеціального навчання на тему: «Дії органів управління та сил цивільного захисту Харківської області під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, характерних для осінньо-зимового періоду» розповів перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

Він підкреслив, що подібна практика вже давно стала традицією - нова техніка для харківських райавтодорів і облавтодору купується щороку за рахунок транспортного збору.

«Це буде снігоприбиральна техніка та спеціальні мобільні автомобілі, необхідні для того, щоб проводити оперативні дорожні роботи під час весняно-осіннього і літнього періоду. Також буде придбана посипальна техніка», - зазначив Валентин Дулуб.

Перший заступник голови ХОДА також підкреслив, що на сьогоднішній день Харківщина оснащена дорожньої технікою, і в разі необхідності може надавати допомогу іншим регіонам.