Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працівникам транспортної та дорожньої сфер Харківщини вручені нагороди з нагоди професійного свята

Працівникам транспортної та дорожньої сфер Харківщини вручені нагороди з нагоди професійного свята

Сьогодні у Будинку рад відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. З професійним святом присутніх у залі привітали перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб і заступник голови Харківської облради Людмила Давидова. «Від імені голови облдержадміністрації Михайла Добкіна я щиро вітаю вас всіх з наступаючим професійним святом. Це дуже важливий день як для нашої області, так і для країни в цілому. Автомобільний транспорт і дорожнє господарство – дві ланки одного ланцюга, які пов'язують транспортну інфраструктуру. В результаті якісної роботи дорожників автомобілісти отримують можливість якісно надавати послуги населенню. В обох галузях працюють тисячі високопрофесійних людей, які є патріотами своєї професії. Величезне вам за це спасибі, адже тільки люди, які віддають роботі всю душу, можуть здійснювати такі трудові подвиги, як ви зробили при підготовці до Євро-2012 і реконструкції міжрегіональних магістралей», – підкреслив перший заступник губернатора.

Він також зазначив, що за останні роки в області було зроблено багато відмінних доріг: окружна навколо Харкова, траса до кордону з Полтавською областю, дорога на Щербаківку в бік Російської Федерації, яка справила таке враження на керівництво Бєлгородської адміністрації, що російські фахівці були спрямовані вивчати харківський досвід. На сьогоднішній день ці магістралі є візитною карткою Харківщини.

Також Валентин Дулуб і Людмила Давидова вручили працівникам дорожньої та транспортної сфери Харківщини державні нагороди, почесні нагороди облдержадміністрації, облради та державного агентства «Укравтодор», а також цінні подарунки.