Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Чугуєві відбулися святкові заходи, присвячені 20-річчю ветеранської організації мікрорайону "Авіатор"

У Чугуєві відбулися святкові заходи, присвячені 20-річчю ветеранської організації мікрорайону "Авіатор"

Сьогодні в школі №6 міста Чугуєва відбулися святкові заходи, присвячені 20-річчю ветеранської організації мікрорайону "Авіатор". Участь у святкуванні взяли голова комітету ветеранів війни Харківської обласної організації ветеранів України Юрій Бабайлов, Чугуївський міський голова Галина Мінаєва, начальник відділу внутрішньої політики та організаційної роботи апарату виконавчого комітету Чугуївської міської ради Іван Огієнко, керівник ветеранської організації мікрорайону "Авіатор" Леонід Бобильов, ветеран Великої Вітчизняної війни Роман Дроб та інші почесні гості.

«Сьогодні чудове свято, і я дуже радий бачити всіх, хто вирішив провести його з нами. Такі зустрічі додають сили ветеранам, хочеться поспілкуватися, згадати, як ми працювали, поговорити про сьогоднішні успіхи, адже і сьогодні наше життя наповнене цікавими подіями, наприклад, ми проводимо виховну роботу з молоддю, ведемо для дітей уроки мужності та тематичні уроки», - зазначив Роман Дроб.

Керівник ветеранської організації мікрорайону "Авіатор" Леонід Бобильов привітав усіх присутніх з 20-річчям ветеранської організації та побажав усього найкращого.

«Всього в організації 170 ветеранів, і наше основне завдання - надавати їм допомогу. Це люди, які вчинили великий подвиг, саме завдяки їхній мужності, силі духу і мудрості сьогодні ми з вами живемо і виховуємо наших дітей. І сьогодні наша організація допомагає ветеранам у вирішенні адміністративних, господарських, медичних питаннь. Ми контактуємо з адміністрацією, з народними депутатами, проводимо виховну роботу з молоддю, робимо все, що в наших силах, щоб надати підтримку наших героям», - сказав Леонід Бобильов.

Керівник ветеранської організації мікрорайону "Авіатор" також зазначив, що Чугуївська льотна школа славиться своєю героїчною історією, адже жодна військова частина на просторах колишнього Радянського Союзу не має у своєму почесному списку такої кількості героїв авіації, як в/ч А-4104, що дислокується в Чугуєві. У стінах цієї школи було виховано 200 героїв Радянського Союзу, перше місце серед яких по праву посідає легендарний льотчик, тричі Герой Радянського Союзу Іван Кожедуб.