Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області опалювальний сезон розпочався вчасно і без зривів

У Харківській області опалювальний сезон розпочався вчасно і без зривів

Про це повідомив сьогодні в ході всеукраїнської селекторної наради перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, до 6 жовтня була запущено опалення у всіх районах області, до 10 жовтня – у м. Харків. «На сьогоднішній день всі об'єкти соціальної та бюджетної сфери, а також житловий фонд підключені до тепла, всі котельні працюють», – підкреслив перший заступник губернатора.

Створено постійно діючий обласний штаб і диспетчерську службу при Департаменті ЖКГ, яка цілодобово приймає заявки і скарги щодо опалювального сезону. Налагоджено зв'язок з усіма службами забезпечення області та роботи ведуться в єдиному режимі.

Всіма 16 теплопостачальними підприємствами області створені запаси палива та укладено договори з НАК «Нафтогаз України», підготовлений і переданий реєстр з різниці в тарифах на 550 млн. грн.

«У разі, якщо Харківській області буде погашена різниця в тарифах, пільги та субсидії, а також погасять свої борги державні підприємства, рівень розрахунків за газ складе 102,7%», – заявив Валентин Дулуб.

Теги