Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Армії сьогодні потрібні найкращі фахівці

Армії сьогодні потрібні найкращі фахівці

Президент України Віктор Янукович підписав Указ про останній призов та перехід на формування Збройних Сил на контрактних засадах. Про це він повідомив під час зустрічі з жінками - Героями України. «Я сьогодні зранку підписав Указ. Вже більше призову не буде. Там все розписано, як будуть звільнюватися в запас солдати строкової служби, і підуть у цьому році останні, і більше не будемо призивати», - сказав він, зауваживши, що набір на строкову службу збережеться лише у внутрішніх військах.

Президент підкреслив, що нині озброєння української армії, технології, що застосовуються в роботі, досягли того рівня, коли необхідне залучення кращих із кращих фахівців.

«Сьогодні в нас таке озброєння, такі військові технології, де потрібен дуже високий професійний рівень. Техніка дуже складна, тому армія зараз має бути професійна», - сказав Віктор Янукович.

На переконання Президента, на службу у Збройних Силах за контрактом мають іти «ті люди, які прагнуть до служби, яких тягне до військової професії».

«Зараз професійний підхід на контрактній основі - це та сама робота. Це військові професіонали, котрі мають забезпечити безпеку нашої держави», - резюмував Президент.