Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Геннадій Темник подякував Харківщині за швидкий початок опалювального сезону

Геннадій Темник подякував Харківщині за швидкий початок опалювального сезону

Відбулася нарада з питання початку опалювального сезону 2013-2014 років у Харківській області, в якій взяли участь Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, голови РДА, мери міст обласного значення та керівники підприємств ЖКГ. «Я хочу подякувати керівництву області та всім вам за роботу, яку ви виконали. Одними з перших в Україні ви увійшли в режим, на 100% забезпечили теплом соціальну сферу і вирішили питання з опаленням житлового фонду», – зазначив Міністр.  

Він нагадав, що включення тепла в Україні почалося з 27 вересня, після того, як Гідрометцентр дав підтвердження тому, що буде зниження температури.

«Запуск системи теплопостачання в місті – тривалий процес, це не як у квартирі, де запалив фітільчік – і через 5 хвилин тепло. У великих населених пунктах запуск відбувається за 7-12 днів. Галузь була технічно готова, і ми достроково розпочали опалювальний сезон. Спасибі всім за роботу», – заявив Геннадій Темник.

Теги