Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошено набір претендентів для навчання у ВНЗ за Програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»

Оголошено набір претендентів для навчання у ВНЗ за Програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»

Харківська регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва (РРГ МЦПК) повідомляє, що в рамках Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива» розпочато конкурсний відбір претендентів на перепідготовку у вищих навчальних закладах. Перепідготовка триватиме 10 місяців (очно-заочна форма навчання) і буде здійснюватися на базі Київського національного торговельно-економічного університету, Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара та Донецького Національного університету. Навчальний процес за Програмою у вищих навчальних закладах планується розпочати 15.10.2013.

Прийом документів здійснюється до 14.10.2013 Секретаріатом Харківської регіональної робочої групи Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва за адресою: 61022, м. Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх, кімната 506, тел.: (057) 705-10-30. Подача документів здійснюється особисто претендентом.

Вимоги до фахівців: особи віком до 40 років, які мають вищу освіту (магістр, спеціаліст); досвід роботи не менше одного року на управлінських посадах вищого і середнього рівня підприємств та організацій будь-яких форм власності. Не передбачається участь у Програмі державних службовців, керівників закладів освіти, наукових і медичних закладів, а також працівників закордонних фірм і представництв - нерезидентів України.

Перелік документів для участі в конкурсному відборі претендентів на перепідготовку у вищих навчальних закладах:
1. Заява претендента на ім’я голови регіональної робочої групи – Сапронова Юрія Анатолійовича (довільна форма).
2. Форми 1-3, затверджені підписами керівників та печатками підприємства (організації).
3. Копія паспорта (стор.1,2 та стор. 11-13).
4. Копія трудової книжки, завірена відділом кадрів.
5. Копія диплома про вищу освіту (магістр, спеціаліст).
6. Копії дипломів, сертифікатів щодо підвищення професійної кваліфікації спеціаліста (за наявності).