Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині успішно реалізовуються соціальні ініціативи Президента України

На Харківщині успішно реалізовуються соціальні ініціативи Президента України

Сьогодні Україна, перебуваючи в складних економічних умовах, робить для соціального захисту громадян своєї країни набагато більше, ніж могла б. Таку думку висловив в ефірі програми обласного радіо «Від влади до громади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Жодна соціальна ініціатива Президента України на сьогоднішній момент не дала збою, хоча це дуже серйозний фінансовий ресурс, який без зволікання має бути розподілений за всіма напрямами та категоріями людей, яких стосуються соціальні ініціативи. Я впевнений, що так буде до кінця року і далі в новому бюджетному році», – підкреслив губернатор.

Він зазначив, що не останнім питанням є фінансування. Там, де є можливість, все заплановане реалізовується на 100%, але не можна заради популізму використовувати не за призначенням гроші, спрямовані на реалізацію стратегічно важливих для суспільства проектів.

«Сьогодні при владі перебувають прагматичні і дуже чесні люди, тому наше завдання – не просто робити корисні і важливі справи, але ще й чесно говорити про ті недоліки і проблеми, які ми вирішити поки не в змозі», – заявив Михайло Добкін.