Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб привітав працівників «Житлобуд-2» c 70-річчям компанії

Валентин Дулуб привітав працівників «Житлобуд-2» c 70-річчям компанії

Сьогодні перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб взяв участь в урочистостях, присвячених 70-річчю товариства з додатковою відповідальністю «Житлобуд-2». Від імені голови ХОДА Михайла Добкіна він побажав колективу компанії здоров'я, щастя, достатку, і успіхів в нелегкій, але вкрай необхідної людям роботі, і підкреслив, що запорукою успіху на ринку будівельних послуг є досвід, якість і надійність підприємства, а також застосування сучасних ефективних методів будівництва.

«"Житлобуд-2" всі ці роки є однією з провідних будівельних компаній України. За 70 років підприємство виконало будівельних робіт більш ніж на 2 млрд. доларів – це понад 4 млн. кв. м. житла, десятки об'єктів соціального призначення, лікарні та наукові інститути, адміністративні та інші будівлі. Палац піонерів, кіноконцертний зал "Україна", готелі "Мир", "Інтурист", "Київський", Будинок політосвіти, меморіальний комплекс в Лісопарку – це тільки частина ваших об'єктів, які стали візитною карткою Харкова», – зазначив перший заступник губернатора.

Довідка. Товариство з додатковою відповідальністю «Житлобуд-2» входить до складу загальнодержавної корпорації «Укрбуд», є дійсним членом Української будівельної палати і Конфедерації будівельників України, засновником асоціації «Регіональне будівництво», що об'єднує будівельні організації Харкова і області.

Очолює компанію Заслужений будівельник України, академік, Почесний громадянин міста Харкова Юрій Кроленко, який пройшов на підприємстві шлях від головного інженера до голови Наглядової Ради.

Теги