Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться ІІІ фестиваль Дні дитячого цирку «Арена дружби»

У Харкові відбудеться ІІІ фестиваль Дні дитячого цирку «Арена дружби»

Цього року дні дитячого цирку в Харкові «Арена дружби» відбудуться з 4 по 6 жовтня у «Старому цирку». На арені юні артисти цирку продемонструють свій талант у номінаціях: гімнастика, повітряна гімнастика, акробатика, атлетика, еквілібр, жонглювання, клоунада, ілюзія, ексцентрика. Цьогорічний Фестиваль очікує 247 учасників - найбільше представництво порівняно з попередніми роками. Заявки надійшли від 33 циркових колективів з Трускавця, Полтави, Чернігова, Ялти, Львова, Донецька, Тельманова, Вугледара, Костянтинівки, Дніпропетровська, Нікополя, Луганська, Запоріжжя, Балаклеї, Ізюму, м.Дзержинська Нижегородської області (Росія).

Також, провідні фахівці в галузі циркового мистецтва проведуть для учасників харківської «Арени дружби» цікаві майстер-класи.
Фестиваль відбувається при підтримці Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації та Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів.
Головною метою фестивалю є розвиток та популяризація циркового мистецтва, виховання молоді в його кращих традиціях, обмін досвідом та налагодження творчих взаємозв'язків серед циркових колективів України.