Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Туристична сфера відіграє важливу роль у формуванні позитивного іміджу України на міжнародній арені

Туристична сфера відіграє важливу роль у формуванні позитивного іміджу України на міжнародній арені

Сьогодні у Малій залі Будинку рад відбулися урочистості з нагоди Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні. У заході взяли участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, директор Департаменту культури і туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов, представники сфери туризму на Харківщині. Євген Савін від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна привітав усіх присутніх і подякував за високий професіоналізм, спрямований на розвиток регіональної індустрії гостинності.

«Щорічно нашу країну відвідує в середньому 17 млн. іноземців. Україна є одним зі світових лідерів з міжнародного туризму - за даними Всесвітньої організації туризму, Україна посідає сьоме місце за кількістю відвідувань щорічно», - сказав Євген Савін.

Заступник голови ХОДА також відзначив значущість туристичної сфери у формуванні позитивного іміджу України на міжнародній арені.

«Варто згадати про успішно проведений Євро-2012, в якому були задіяні багато з вас. Ця подія відкрила новий етап розвитку туризму в країні, а також надала реальний шанс і Україні, і Харківському регіону продемонструвати себе світовому співтовариству з найкращого боку. Але розслаблятися не варто - попереду у нас ще Євробаскет-2015», - підкреслив Євген Савін.

В ході свята кращим представникам сфери туризму були вручені нагороди облдержадміністрації та Харківської обласної ради.