Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться конференція «Впровадження технологій енергоефективності та залучення інвестицій в інфраструктурні проекти»

У Харкові відбудеться конференція «Впровадження технологій енергоефективності та залучення інвестицій в інфраструктурні проекти»

26 вересня о 10:00 в готелі «Харків Палац» (пр.Правди, 2, конференц-зала «Харків») розпочнеться Конференція «Впровадження технологій енергоефективності та залучення інвестицій в інфраструктурні проекти». Ініціатором заходу виступила Почесний консул ФРН в Харкові Тетяна Гавриш за підтримки Генерального консульства ФРН у м. Донецьку, Харківської обласної державної адміністрації та Харківської міської ради.

Особливістю конференції є її тематика і спікери. Захід стане одним з небагатьох форумів в Україні, де експерти зберуться для того, щоб спеціалізовано обговорити проблеми енергоефективності міст, а також сучасні технічні рішення для її підвищення. Окрему увагу буде приділено альтернативним способам і джерелами залучення фінансування для проектів з підвищення енергоефективності, які доступні органам місцевого самоврядування.

У ході конференції будуть обговорюватися не тільки проблеми енергоефективності, а й найкращі національні та зарубіжні практики їх вирішення. Зокрема, будуть презентовані проекти, реалізовані в Київській та Івано-Франківській областях, проекти, заплановані в Харківській області, а також досвід реалізації муніципальних проектів у сфері альтернативної енергетики та енергоефективності в Польщі.

Серед топ-спікерів заходу очікуються провідні німецькі компанії та фінансові установи (Siemens, Zehnder, KfW та ін.), міжнародні фінансові організації, українські галузеві компанії та асоціації, банки, а також експерти та консультанти ринку.

Участь у роботі конференції візьме також Генеральний консул ФРН у м. Донецьку Детлеф Вольтер, керівництво Харківської обласної державної адміністрації та Харківської міської ради, а також ключові комунальні підприємства регіону.