Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області заплановано ряд заходів, присвячених 70-річчю Великої Перемоги

В області заплановано ряд заходів, присвячених 70-річчю Великої Перемоги

У 2013-2015 роках на Харківщині відбудеться ряд заходів, присвячених 70-річчю визволення України від фашистських загарбників та 70-річчю Великої Перемоги. Про це сьогодні в ході прес - конференції повідомила заступник директора Департаменту масових комунікацій - начальник управління внутрішньої політики ХОДА Ольга Дутова. Вона зазначила, що відповідно до Указу Президента України про відзначення 70 - річчя Великої Перемоги в області розроблено план заходів на 2013-2015 роки, який вже успішно реалізується. Зокрема, 70- річчю визволення Харківщини від фашистських загарбників були присвячені різні круглі столи, конференції, тематичні уроки в школах, покладання квітів.

«Одним з таких ключових, важливих заходів, проведених вже в цьому році, стала Естафета пам'яті «Слава визволителям України», яка також проходить за ініціативою Президента України. В області організаторами її проведення виступили Рада Харківської обласної організації ветеранів України та Департамент масових комунікацій ХОДА.

Акція завершилася 19 вересня на Висоті маршала Конєва врученням Символів естафети голові ХОДА Михайлу Добкіну та передачею їх на зберігання в музей Великої Вітчизняної війни. А вже 20 вересня ми відзначали День партизанської слави. Проводили різні мітинги, покладали квіти. Приємно що, велике бажання брати участь у цих святах висловила молодь» , - сказала Ольга Дутова.

Теги