Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Будинку вчених представлять фотоальбом «Харківські витоки»

У Будинку вчених представлять фотоальбом «Харківські витоки»

25 вересня о 14:00 в Будинку вчених (вул. Раднаркомівська, 10) відбудеться презентація фотоальбому «Харківські витоки». Це друге видання подібного формату. Перший альбом «Харків» був презентований у вересні 2009 року. Автором ідеї та ініціатором створення альбому виступив голова Харківської ОДА Михайло Добкін. Альбом створено за підтримки Благодійного фонду Юрія Сапронова.

Робота над ним велася понад півтора роки. Автор Андрій Авдєєнко в пошуках сюжетів і героїв знімків побував у найвіддаленіших куточках Харківської області. У виданні представлені наймальовничіші місця Харківщини в усі пори року. Новою сюжетною лінією стали історії і портрети простих харків'ян. Всі зйомки відбувалися в природних умовах, але зі студійним світлом. Кожен портретний знімок супроводжує історія героя, маленька розповідь з його життя.

В альбомі використані фотографії харківських фотографів Володимира Бисова, Володимира Оглобліна, Дмитра Следюка, Олега Пальчика, Павла Іткіна, Сергія Степаненка, Івана Авдєєнка, Ольги Щирової та Лії Хмари.

Після презентації альбому відбудеться прес-конференція Андрія Авдєєнка.