Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські автогонщики успішно виступили на фінальному етапі чемпіонату і Кубка України з гонок на прискорення дрег-рейсінг

Харківські автогонщики успішно виступили на фінальному етапі чемпіонату і Кубка України з гонок на прискорення дрег-рейсінг

21 вересня на військовому аеродромі в місті Чугуїв відбувся фінальний етап чемпіонату і Кубка України з гонок на прискорення дрег-рейсінг. Змагання, які відбулися за підтримки Харківської облдержадміністрації, зібрали понад 70 учасників з України, Росії, Білорусії та Молдови. Крім змагань з дрег-рейсингу в рамках фестивалю автомобільних видів спорту «AdrenalinFest» на чугуївському аеродромі відбувся чемпіонат з автозвуку та автотюнінгу, виставка ретро-мобілів, а також авіа-шоу від провідних спортивних льотчиків України. Стартували фінали змагань з урочистої церемонії відкриття, участь в якій взяв заступник директора Департаменту з питань молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Сергій Христоєв. Від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна та голови Харківської обласної ради Сергія Чернова він привітав усіх з даним спортивним святом та побажав пілотам швидких стартів, а вболівальникам – отримати позитивний заряд енергії.

Потужною командою виступили харківські гонщики, які є лідерами даного виду автоспорту в Україні. У чемпіонаті та Кубку харків'янам вдалося завоювати по сім медалей. Переможцями фінального етапу чемпіонату України стали Дмитро Кушнарьов в розділі стріт RWD, Дмитро П’ятисоцький - стріт FWD, Максим Ніколаєнко - Про RWD.

Призерами фінального етапу чемпіонату стали: Юрій Кравченко третє місце в розділі стріт RWD і третє в розділі Про RWD, Дмитро Кушнарьов – друге місце до Про RWD. Дмитро П’ятисоцький – третє місце до Про FWD.

Переможцями фінального етапу Кубка України стали Олександр Соколов у розділі повний привід, Дмитро Кушнарьов в розділі задній привід та Євген Бурдейний у змаганнях серед машин з об'ємом двигуна до 2000 куб.см.

У призерах опинилися наступні представники харківського дрег-рейсингу: Юрій Кравченко - третє місце в категорії задній привід, Євген Бурдейний – друге місце в категорії передній привід, Дмитро П’ятисоцький – третє місце в категорії передній привід та третє місце серед машин з об'ємом двигуна більше 2000 куб. см.

Теги