Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стрижнем модернізації країни є наближення до європейських стандартів. Віктор Янукович

Стрижнем модернізації країни є наближення до європейських стандартів. Віктор Янукович

Модернізація України передбачає впровадження європейських стандартів в усіх напрямках, зазначає Президент України Віктор Янукович. «Україна йде своїм природним шляхом, шляхом розвитку. Більше двадцяти років суспільство, політики намагаються модернізувати країну. Починаючи з 2010 року, ми поклали початок системних реформ, і національний план сьогодні виконується. Центральний стрижень цієї модернізації - наближення України до європейських стандартів в усіх напрямках», - сказав Віктор Янукович під час 10-ї Ялтинської щорічної зустрічі.

Він нагадав, що останнім часом були ухвалені такі важливі для держави документи як Податковий кодекс, Бюджетний кодекс, Кримінальний процесуальний кодекс.

«Закони, які останнім часом приймаються разом в парламенті і представниками більшості, і представниками опозиції, - вони наближають Україну до європейських стандартів», - підкреслив Віктор Янукович.

За словами Президента, Україні вдалося встановити такі партнерські стосунки з Європейською комісією, які дали можливість спільно відпрацювати План дій, і він виконується.

«Україна сьогодні показує наявний подальший потенціал. Ми добре розуміємо, що листопадом не закінчиться модернізація країни, вона буде продовжуватися, і більшою мірою все ще попереду», - сказав Віктор Янукович.