Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Андрій Моченков привітав співробітників заводу «Південкабель» 70-річним ювілеєм підприємства

Андрій Моченков привітав співробітників заводу «Південкабель» 70-річним ювілеєм підприємства

Сьогодні харківський завод «Південкабель» відзначає 70-річчя з дня заснування. В урочистих заходах з цієї нагоди взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Андрій Моченков, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міськради Андрій Проскурін. Свято почалося з відкриття нового цеху з виробництва пожежобезпечних кабелів, які використовуються на об'єктах з підвищеними вимогами до пожежної безпеки: в аеропортах, готелях, залізничних вокзалах, стадіонах, кінотеатрах, музеях, метро, житлових будинках і др.

«Протягом 70 років будувався і розвивався завод «Південкабель». Він не загубився серед 600 промислових підприємств Харківщини і стійко входить до 5 кращих за всіма показниками. Сьогодні часто запитують: а якщо буде підписана Асоціація з ЄС, як почуватиметься промисловість Харківщини? Той чи інший колектив по-різному себе почуває в сучасних умовах. Але враховуючи те, що ми сьогодні побачили, 3 серйозні сучасних лінії, які сьогодні відкрили, «Південкабель» буде досить просто адаптуватися до нових умов. Я хочу виконати доручення губернатора Харківської області Михайла Добкіна і передати вам привітальні слова, слова привітання і вручити відзнаки Харківської обласної державної адміністрації. З святом дорогі колеги!» – зазначив у вітальній промові Андрій Моченков.

Також він вручив кращим працівникам підприємства Почесні грамоти облдержадміністрації. Під час свята для працівників підприємства відбувся святковий концерт, у фіналі якого з сольною програмою виступила відома українська співачка Alyosha.

Довідка. ПАТ «Завод «Південкабель» є одним з найбільших підприємств в Україні з випуску кабельно -провідникової продукції, значна частина якої експортується в десятки країн світу. Загальний обсяг інвестицій у виробництво за останні роки склав більше 300 млн. грн.

Теги