Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбулося відкриття двох оригінальних виставок

У Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбулося відкриття двох оригінальних виставок

Сьогодні в малому залі Інформаційно-виставкового центру "Бузок" відбулося відкриття виставки Анастасії Гавришевої «Малюю те, що люблю». Анастасії 8 років, але вже в такому юному віці вона відрізняється надзвичайним талантом до малювання. Весь свій вільний час дівчинка присвячує творчості, і вже створила безліч робіт, здатних порадувати харків'ян і гостей нашого міста. «Натхнення – це все те, що я бачу, все, що мене оточує. Для мене дуже важливо вміти подивитися на звичайні і повсякденні речі по-новому», – сказала Анастасія.

У великому залі були представлені роботи художника Урфана Гусейнова та скульптури Мамедова Катіб Сафар огли. Виставка «Колір граната» об'єднала скульптуру та живопис, ці два різних види мистецтва були використані для створення одного художнього образу.

«Натхнення і сюжети мені підказує природа, яка оточує нас. На цій виставці представлені пейзажі, натюрморти, жанрові картини, але всі вони наповнені кольором життя, я хотів, щоб у них відчувалося тепло і сонце мого рідного краю», – зазначив Урфан Гусейнов.

Голова обласної організації Спілки художників України і наставник Урфана Гусейнова Віктор Ковтун привітав молодого художника, висловив сподівання, що в найближчому майбутньому харків'яни зможуть побачити і оцінити безліч його нових, серйозних робіт.

Теги