Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбудеться презентація для підприємців Харківської області в рамках регіональної програми розвитку експортного потенціалу

Відбудеться презентація для підприємців Харківської області в рамках регіональної програми розвитку експортного потенціалу

24 вересня Департамент економіки та міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації спільно з Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва проведе безкоштовну презентацію унікальних ділових поїздок до Республіки Польща, Королівства Нідерландів та Республіки Білорусь. Презентація підготовлена для підприємців Харківської області в рамках регіональної програми розвитку експортного потенціалу. Презентація дозволить ознайомитися з можливостями просування бізнесу за кордоном, придбання міжнародних бізнес- контактів, пошуку іноземних партнерів та отримання унікального досвіду провідних європейських підприємств.

Дані бізнес-місії носять статус офіційних і вперше проходитимуть за підтримки дипломатичних установ та керівництва регіонів приймаючих країн. Вхід вільний.

Для відвідування заходу необхідна попередня реєстрація за коштами електронної пошти на e - mail: economist@kharkiv.biz.ua із зазначенням ПІБ назвою організації або фірми.

Теги