Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін вручив сертифікати на отримання квартир провідним біатлоністам Харківської області

Євген Савін вручив сертифікати на отримання квартир провідним біатлоністам Харківської області

Заступник голови обласної державної адміністрації - Президент Харківської обласної федерації біатлону Євген Савін взяв участь в урочистій церемонії, присвяченій 50-річчю Федерації біатлону України, яка відбулась сьогодні в НСК «Олімпійський» (м. Київ). Від імені голови Харківського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Михайла Добкіна Євген Савін урочисто вручив сертифікати на отримання квартир провідним біатлоністам Харківської області – Сергію Седнєву та Наталії Бурдизі.

«І на трасі, і на вогневому рубежі - ви впевнено підтримуєте найкращі традиції вітчизняної школи біатлону, проявляєте залізну витримку, величезну силу волі, майстерність, справжній лідерський дух», - зазначив Євген Савін, звертаючись до спортсменів, які будуть змагатись за ліцензії для виступу на зимових Олімпійських іграх 2014 року в м. Сочі.

Під час привітального слова Євген Савін зазначив, що успіхи українського біатлону на міжнародній арені багато в чому обумовлені професійною діяльністю і спортивним ентузіазмом Президента федерації біатлону України - Володимира Михайловича Бринзака. Від імені голови Харківського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Михайла Добкіна Євген Савін урочисто вручив цінний подарунок Володимиру Бринзаку та побажав подальших спортивних перемог.