Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В обласний бюджет внесено зміни

В обласний бюджет внесено зміни

У сесійній залі депутати проголосували «за» внесення змін до обласного бюджету на поточний рік, якими передбачається виділення додаткових коштів та перерозподіл асигнувань в межах затвердженого обсягу. Зокрема, виділяються додаткові кошти у сумі 350 тис.грн на створення у регіоні багатоканального зв’язку для приймання та обробки викликів зі стаціонарних та мобільних телефонів за номером «103» для функціонування та розвитку системи екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Харківській області.

На виконання заходів у рамках Програми розвитку архівної справи виділяються 62 тис. грн додаткових коштів. 500 тис. грн надається на виконання заходів комплексної Програми профілактики правопорушень у Харківській області на 2011-2015 роки. Для придбання кисневого концентратора та лабораторного аналізатора для Зміївської ЦРЛ передається 60 тис.грн. На проведення презентацій та представницьких заходів в рамках Програми економічного і соціального розвитку виділено 200 тис.грн.

На забезпечення виплати іменних стипендій голови облдержадміністрації керівникам загальноосвітніх закладів районів області та міст Куп’янськ, Лозова, Люботин, Первомайський, Ізюм, Чугуїв в рамках комплексної Програми розвитку гуманітарної сфери виділені кошти у сумі 1 482,250 тис.грн.

Департаменту культури і туризму облдержадміністрації на внесок у статутний капітал КП Харківської обласної ради «Кінотеатр «Бомер» спрямовано 200 тис. грн.

Кошти у сумі 250 тис. грн виділені для придбання енергозберігаючих віконних блоків для Козіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Краснокутської районної ради.

Теги