Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Основну роль у втіленні економічних проектів повинен грати бізнес. Михайло Добкін

Основну роль у втіленні економічних проектів повинен грати бізнес. Михайло Добкін

«Ми всі давно звиклися з думкою, що головний інвестор в нашій державі – сама держава. Якщо подивитися на капітальні вкладення і проекти, які реалізуються в нашій країні, можна сказати, що інвестицій з боку держави більше, ніж з боку бізнесу. Цього не повинно бути, тому що це не правильно. Держава має інші статті витрат, пов'язані із соціальною політикою, сферами освіти і охорони здоров'я, на які мають йти кошти. Основну роль у втіленні економічних проектів повинен грати бізнес», – наголосив сьогодні на прес-конференції голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

За його словами, головною метою керівництва області сьогодні є об'єднання людей над інвестиційними проектами та створення стимулів для їх активної роботи над пошуком економічних рішень, які можуть принести фінанси в Україну.

«Користуючись тією базою, яка у нас сьогодні є, будь то наукова установа, ВНЗ або промислове підприємство, ми доб'ємося бажаного результату. Економіка рано чи пізно стане на свої рейки і піде повним ходом вперед, – підкреслив Михайло Добкін. – Наше завдання – не втратити людей, які звикли творити. Нові знайомства, нові ідеї, нові інтереси приведуть до нас тих людей, які своїм талантом і випередженням часу змінять світ. Настане час і наших великих людей в економіці і науці».

Теги