Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Андрій Моченков привітав колектив ХДАВП з 87-річчям підприємства

Андрій Моченков привітав колектив ХДАВП з 87-річчям підприємства

Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Моченков взяв участь у святкуванні 87-ї річниці з дня заснування Харківського державного авіаційного підприємства (ХДАВП). Заступник губернатора привітав заводчан від імені голови ХОДА Михайла Добкіна, вручив Почесні грамоти та Подяки обласної державної адміністрації та обласної ради і подякував працівникам заводу за їх внесок у розвиток Харківського регіону.  

«Харківське державне авіаційно-виробниче підприємство – один з найвідоміших заводів нашого регіону, який користується заслуженою славою далеко за межами нашої країни. Сьогодні мешканці Харківщини з глибокою повагою ставляться до вашого колективу. Ваша продукція затребувана не тільки в Україні, а й за її межами, і ми цим пишаємося. Ми розраховуємо на вашу працю, ваше високотехнологічне виробництво, і сподіваємося, що завдяки ХДАВП слава Харківщини як столиці промисловості буде рости, і ми знайдемо своє місце на світовому ринку», - зазначив він у своїй вітальній промові.

Також на підприємстві було проведено «день відкритих дверей», в рамках якого понад 8000 осіб відвідало підрозділи заводу, заводський музей, виставку авіаційної техніки, що випускається ХДАВП. Були проведені показові польоти літаків марки ХАЗ - 30, і реактивного літака L-39.

Теги