Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Президент Асоціації платників податків України Валентина Арбузова відвідала Харківський завод імені Малишева і Харківську бісквітну фабрику

Президент Асоціації платників податків України Валентина Арбузова відвідала Харківський завод імені Малишева і Харківську бісквітну фабрику

Відбувся візит президента Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Валентини Арбузової на Харківський завод транспортного машинобудування імені В. А. Малишева. Валентина Арбузова, а також віце-президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Олександр Карелін, начальник Головного управління Міндоходов України в Харківській області Андрій Роздайбіда, голова ради територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Харківській області Марина Вишневська зустрілися з генеральним директором Вадимом Федосовим, ознайомилися з роботою заводу, побували в цехах. Валентина Арбузова вручила директору заводу пам'ятний подарунок.

Також Валентина Арбузова відвідала АТЗТ « Харківська бісквітна фабрика». У ході візиту вона ознайомилася з історією створення підприємства, побувала в робочих цехах і музеї фабрики, і залишила побажання в пам'ятній книзі. Президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» підкреслила, що на неї велике враження справила організація роботи на підприємстві, смакові якості продукції і головне - ентузіазм його керівників.

«Мене завжди вражали люди, закохані у свою роботу, люди, які прагнуть досягти професійних висот у будь-якій справі. Так тримати!» - підкреслила Валентина Арбузова, звертаючись до директора Харківської бісквітної фабрики Алли Коваленко.