Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кінотеатр «Боммер» набув нового, повного фарб життя

Кінотеатр «Боммер» набув нового, повного фарб життя

Як зазначила у ході сьогоднішнього відкриття ретроспективного показу фільмів-лауреатів Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» до Дня українського кіно директор кінотеатру «Боммер» Тетяна Пурдіч, цей рік ознаменувався для кінотеатру низкою ключових подій і зародженням перспективних проектів.

«Кінотеатр заграв в творчому плані новими фарбами. Нам дуже приємно, що в свій ювілейний рік кінотеатр став майданчиком для ювілейного кінофестивалю «Харьковская сирень». Дуже приємно, що кінотеатру приділяють величезну увагу. За активної підтримки оргкомітету кінофестивалю «Харьковская сирень» кінотеатр набув нового життя, він розвивається і зберігає унікальний для міста репертуар, - підкреслила Тетяна Пурдіч. - Я кажу про це з гордістю, тому що ми є єдиним кінотеатром в місті, в якому можна подивитися фестивальні кінопокази».

За словами директора кінотеатру «Боммер», харків'ян очікує попереду ще багато нових і цікавих спільних проектів кінотеатру та кінофестивалю «Харьковская сирень».