Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині завершується підготовка господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до зими

На Харківщині завершується підготовка господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до зими

Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. Станом на 13 вересня рівень підготовки житлово-комунального господарства області складає 98,4%, зокрема теплове господарство – 97,7%, водопровідно-каналізаційне господарство – 98,8%, житлове господарство – 97,2%, заклади соціальної сфери – 100%. Підготовка агропромислового комплексу складає 99,5%.

З 4 по 13 вересня під головуванням Валентина Дулуба відбулось 4 «кустових» засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2013/2014 років, в яких взяли участь всі 27 районів та 6 міст обласного значення. На засіданнях було розглянуто стан підготовки та виконання протокольних доручень, які було надано під час проведення виїзних засідань обласного штабу у червні-липні поточного року.

За словами Валентина Дулуба, в усіх районах і містах роботи з підготовки житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до зими йдуть згідно з графіками.

Теги