Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Гостей «Печенізького поля» розважатимуть групи «Бумбокс» і «Гайдамаки», Ірина Білик та Ігор Кондратюк

Гостей «Печенізького поля» розважатимуть групи «Бумбокс» і «Гайдамаки», Ірина Білик та Ігор Кондратюк

У суботу 14 вересня в Печенізькому районі Харківської області відбудеться етнофестиваль «Печенізьке поле». Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції директор Департаменту культури і туризму Дмитро Кузнєцов, на сьогоднішній день підготовка до фестивалю вже завершена. Готувалися до заходу з жовтня 2012 року.

«Фестиваль «Печенізьке поле» вже давно вийшов за межі району та області. Це вже захід національного масштабу. Ми з кожним фестивалем відшліфовуємо роботу організаційних служб для того, щоб люди хотіли приїхати сюди знову. Тому цього року змінилося зонування майданчиків. Головна сцена залишиться там, де й раніше. Однак цього року вона стане більшою, а також на ній з'явиться більше світлодіодних екранів. До зонування малих майданчиків підійшли більш серйозно і ретельно, щоб майданчики на заважали один одному працювати», - сказав Дмитро Кузнєцов.

Також цього року, як і минулого, буде працювати майданчик «Караоке на фестивалі» - виїзна версія «Караоке на майдані» з Ігорем Кондратюком. Крім цього, відбудуться показові виступи, конкурси та розваги козацтва Слобожанщини «Козацька сила», а для маленьких відвідувачів фестивалю працюватиме зоокуточок.

Дмитро Кузнєцов додав, що цього року на фестиваль приїде плеяда українських зірок, які протягом дня будуть розважати гостей свята. Зокрема, серед запрошених зірок: гурти «Бумбокс», «Гайдамаки», а також Ірина Білик. Крім того, для харків'ян виступлять група «Bandur bend», оркестр «Ренесанс». Ведучою на основній сцені фестивалю буде телеведуча, співачка Ольга Цибульська.