Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні в презентаційно-виставковому центрі "Радмір Експохол" відбулося урочисте відкриття Великого Слобожанського ярмарку

Сьогодні в презентаційно-виставковому центрі "Радмір Експохол" відбулося урочисте відкриття Великого Слобожанського ярмарку

Головною метою ярмарку є продаж харків'янам та гостям міста широкого асортименту сільськогосподарської продукції, товарів переробної та харчової промисловості за цінами на 10-20% нижче середніх цін по області, частування відвідувачів ярмарку різноманітними стравами і напоями слобожанської кухні. Для реалізації широкого асортименту сільгосппродукції, товарів переробної та харчової промисловості, основну територію ярмарку займуть торгові ряди виробників з усіх районів та міст області, а також із сусідніх областей Російської Федерації, всього 250 суб'єктів торгівлі. 

Населенню області запропоновано широкий асортимент продукції врожаю 2013: м'ясо та м'ясопродукти, птиця свійська, сало, молоко та молочні продукти, борошно, різні крупи, макаронні вироби, олія рослинна, картопля, овочі, фрукти, жива риба, мед та інші продукти. Всього на ярмарок завезена продукція на суму понад 4 млн. грн.

Другий майданчик ярмарку відведений під «Слобожанське подвір'я», де розміщені 33 подвір'я районів та міст області. Кожне подвір'я - обгороджений сільський двір розміром 4х6 метрів, на якому будуть розміщені сільські будиночки, альтанки, намети в українському стилі, печі, журавлі, млини та інші елементи оформлення. Майстри кулінарії, які працюватимуть у дворах, пригощатимуть відвідувачів ярмарку різноманітними стравами слобожанської кухні. 

На Великому Слобожанському ярмарку протягом двох днів буде проведена культурно-розважальна програма за участю творчих та фольклорних колективів з районів та міст області, груп комедіантів, аніматорів, акторів, художників-шаржистів, ростових ляльок, циганського театру «Очі чорні».

Завершить роботу Великий Слобожанський ярмарок 8 вересня в 16-00.