Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відкрилася виставка картин з кольорового піску

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відкрилася виставка картин з кольорового піску

У великій залі інформаційно-виставкового центрі «Бузок» відкрилася фотоекспозиція робіт учнів театру-студії пісочної анімації «Art-you» «Пісочний калейдоскоп». Вперше у Харкові театр-студія пісочної анімації «Art-you» представила усім присутнім фотознімки картин і візерунків, намальованих кольоровим піском, а також здивувала усіх присутніх таємничим та неординарним пісочним шоу. Після шоу відбулися майстер-класи з пісочної анімації, де викладачі студії навчили усіх охочих техніці пісочної графіки.

Керівник театру-студії пісочної анімації «Art-you» Світлана Тельбух, розповіла, що на виставці представлені роботи, які діти створили за час літніх канікул. Діти вперше працювали з різнокольоровим піском і були в захваті від яскравих фарб і поєднань кольорів і відтінків.

«Ми намагаємося розкрити таланти дітей, долучити їх до мистецтва, дати їм можливість проявити себе. У нашій студії сьогодні навчаються близько 300 осіб, діти займаються з 3-х років. Крім пісочної графіки ми малюємо з дітьми мультики, у нас є театр пісочної анімації, раз на півроку ми показуємо спектаклі. Дитина, яка з малечку близька до мистецтва, виросте різносторонньою особистістю», - зазначила Світлана Тельбух.