Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нафтогазовий комплекс області має суттєвий вплив на економічні показники області

Нафтогазовий комплекс області має суттєвий вплив на економічні показники області

Сьогодні відбувся урочистий прийом з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Привітали присутніх в малій залі Будинку рад перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб і перший заступник голови облради Олена Олешко. «Нафтогазова галузь тісно пов'язана з усіма галузями народного господарства і має величезне значення для економіки. Завдяки Вам наша держава має сьогодні одну з найбільших і розвинених газотранспортних систем світу; власний видобуток нафти, газу і супутніх ресурсів; переробний комплекс, здатний забезпечувати економіку всіма видами паливних ресурсів, розвинену хімічну та нафтохімічну промисловість. Газовики і нафтовики, вчені, геологи і буровики, розробники і будівельники, транспортники, технологи - справжні професіонали та майстри своєї справи. Життя людей в Україні багато в чому залежить від працівників Ваших почесних професій. Як і в попередні роки, ми зустрічаємо наше свято, маючи за плечима переконливі позитивні результати. Нафтогазовий комплекс області - сучасна, інноваційна структура, яка динамічно розвивається, яка не просто відповідає всім вимогам сьогоднішнього дня, а й робить істотний вплив на економічні показники області», - сказав Валентин Дулуб.

Тільки газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування», навів приклад віце-губернатор, щорічно забезпечує більше 42% від загального обсягу видобутку природного газу України і більше 92% - Харківської області. Бурове управління «Укрбургаз» - лідер будівництва газових і нафтових свердловин. За роки існування підприємством пробурено понад 11 млн. метрів проходки, здано в експлуатацію більше 3 тисяч свердловин.

«Від усієї душі бажаю міцного здоров'я, щастя і благополуччя вам і вашим близьким. Оптимізму і натхнення для нових трудових здобутків. Зі святом!» - підсумував Валентин Дулуб.

Після привітання він разом з Оленою Олешко вручив Почесні грамоти ХОДА та облради, а також подяки голів облдержадміністрації та обласної ради.

Теги