Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина готова поділитися проектом будівництва школи в селі Коробочкине з іншими регіонами

Харківщина готова поділитися проектом будівництва школи в селі Коробочкине з іншими регіонами

Про це повідомив в ефірі програми обласного радіо «Від влади до громади» голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. «У День знань з робочим візитом область відвідав Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко. Ми взяли участь у відкритті школи в с. Коробочкине Чугуївського району - це дійсно знакова подія. Можу сказати, що з часів Радянського Союзу жодної нової школи не було побудовано на території Чугуївського району. Практично за 1,5 року ми звели такий об'єкт, такої якості, такого рівня комфорту - це говорить про те, що незважаючи на економічні складності, при бажанні регіони здатні виконувати соціальні ініціативи Президента щодо поліпшення матеріально-технічної бази шкільних установ», - сказав Михайло Добкін. 

Також голова ХОДА розповів, що Харківська обласна адміністрація готова поділитися проектом будівництва школи в селі Коробочкине. За його словами, це типовий проект, ним можуть за бажанням скористатися і в інших регіонах.

«Ми виходили з цією ініціативою і в регіоні, і на Міністерство освіти, і ми готові поділитися цим проектом. Школа обійшлася близько 14 млн грн, я думаю, для нової школи такого рівня і якості це невеликі гроші. Крім того, у нас є ще одне ноу-хау - актову залу школи можна використовувати як зал для зборів територіальної громади, якщо в регіонах немає повноцінного клубу. Таким чином, ми одним фінансуванням вирішили кілька проблем», - зазначив Михайло Добкін.